20141216

2014. 5. beyonce.



Opening statements: Πέρσι το Δεκέμβριο που βγήκε ήμουν πολύ busy με το να ασχολούμαι με την περσινή blogovision και δεν του έδωσα όση προσοχή έπρεπε, αλλά ευτυχώς είχα 11 μήνες μετά στη διάθεσή μου για να το κάνω. Πολύ μαλακία να βγαίνουν άλμπουμ το Δεκέμβριο. Έπρεπε να περιμένω έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να το ψηφίσω αυτό, που για πολύ-πολύ καιρό αφότου βγήκε ήταν με άνεση το #1 full LP της χρονιάς.

Το ξεκάθαρα καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ: Drunk in Love. Παπάδες. Ό,τι θες συμβαίνει ανάμεσα στις γραμμές αυτού του κομματιού. Η ομάδα της παραγωγής αυτού του κομματιού (αυτού του άλμπουμ γενικότερα) φλερτάρει επικίνδυνα με την τελειότητα.

Οι 3 κατά τα άλλα πιο τέλειες στιγμές του άλμπουμ: To outro του Pretty Hurts, When you're alone all by yourself και τα σχετικά /// Ta εκπληκτικά, τι είναι αυτά, hip hop dubstep; (hipstep; dubhop;) σημεία του β' μισού του Haunted /// I search through-ough the crowd στο τέλειο ΧΟ από τον βασιλιά του classy cheesy, Ryan Tedder.

Closing statements: Θυμάμαι που όταν βγήκε το BEYONCE αρχικά μιλούσαμε για αυτό επειδή βγήκε χωρίς να έχει ιδέα ότι θα έβγαινε. Δεν ξέρω καν αν το θυμάται κανείς αυτό πια, επειδή απλά είναι τόσο καλό. Δεν ξέρω καν αν η ποπ έχει ακουστεί ξανά ποτέ τόσο πολύ -πώς αλλιώς να το πω- prestige.

***

To 5o καλύτερο κομμάτι του SUCKER: Break the Rules



Σοκαρισμένος διαπίστωσα πως η μακράν αγαπημένη μου 4άδα κομματιών του άλμπουμ είναι κι εκείνα που αναφέρονται περισσότερο στις απαντήσεις από κάτω.

Καλύτερο σημείο: Η δεύτερη επανάληψη του ρεφρέν. Αν ακολουθούσε και η proper έκρηξη θα μιλούσαμε για τελειότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: