20141216

2014. 7. ariana grande. my everything.



Opening statements: Ήταν κάπως αναπόφευκτο.

Το ξεκάθαρα καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ: Problem, το αληθινό song of the summer. Το ξέρετε. Όλοι εσείς που ακούγατε με το ζόρι το Fancy επειδή είχε τα τέλεια 15" της Charli XCX, το ξέρετε.

Οι 3 κατά τα άλλα πιο τέλειες στιγμές του άλμπουμ: Οι φωνές από το βάθος στη γέφυρα του One More Time /// Όταν εξαπολύεται η μπανγκεριά στο Break Free /// You gotta-gotta-gotta got to love me harder.

Closing statements: O Max Martin ξεπετάει αλμπουμάρες σα να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτό έχει κοιλιές εδώ κι εκεί αλλά έχει και πολύ ψηλές κορυφές, και αντισταθμίζει το ότι δεν σημαίνει κάτι με το ότι η Grande έχει φωνή και παίζει να βγάλει τρελά άλμπουμ στην πορεία της. Επίσης, μπόνους πόντοι για το ότι παίζει να είναι αυθεντικά τρελή. Πάλεψα πολύ για να το βάλω ακόμα ψηλότερα αλλά δε μπορούσα να σπρώξω έξω κάτι από την πρώτη 6άδα.

***

To 7o καλύτερο κομμάτι του SUCKER: Doing It

ΑΥΤΟ ΕΔΩ

Το "SUCKER" με έχει κάνει να ακούσω τα πάντα από Clash μέχρι Sylvie Vartan την τελευταία εβδομάδα, και υποθέτω όταν φτιάχνεις ένα άλμπουμ που είναι τόσο μεγάλο κράμα επιρροών, είναι απλά αδύνατον να μην υπάρχει και λίγη Madonna κάπου εκεί μέσα.

Καλύτερο σημείο: H γυμνή εκδοχή του ρεφρέν στο 2'40".

Δεν υπάρχουν σχόλια: